De huiskamer van Oldenzaal als podium

Oldenzaal barst van het talent! Of het nu zang, dans, ‘spoken word’, theater, poëzie, circus, verhalen vertellen of muziek is. Elk talent verdient een podium.

Na een succesvolle 1 e editie in 2019 lagen de plannen al helemaal klaar voor november 2020. Maar waar vorig jaar 15 huiskamers bol stonden van het Talent kunnen we dit jaar in verband met Covid-19 het talent niet laten stralen in jouw huiskamer. Maar het succes van 2019 verdiend het om te worden voortgezet. Daarom hebben we de handen in een geslagen met de plaatselijke horeca en presenteren wij ‘Talent op het terras’. Op 4 oktober 2020 van 12.00 tot 17.00 uur veranderen we diverse terrassen voor één middag in echte podia, voor intieme optredens van verschillende lokale talenten. En dat volledig coronaproof ook nog!

 

Door middel van het blokkenschema kun je je eigen programma samenstellen. Kies je voor een singer-songwriter of juist voor instrumentaal, ga je voor Ierse folk of laat je je mee terug nemen naar de jaren 50 en 60? Jij bepaalt! De optredens duren maximaal 30 minuten en je hebt ruimschoots de tijd om van het ene naar de andere terras te gaan. Toegang tot de optredens tijdens ‘Talent in Huis’ is gratis. Een hele middag cultuursnuiven voor nop dus! Natuurlijk voorziet de ober je graag van een lekker (betaald)drankje. 

Kun jij iets leukers bedenken? 
Wij niet!

We zien je graag op een van de terrassen in de huiskamer van Oldenzaal! 

Tot dan!

Talent-in-huis-over-ons

Sinds 2015 zijn de 4 grote kunst-en cultuurinstellingen in Oldenzaal samen met de Cultuurmakelaar verenigd in het Platform Kunst Cultuur Oldenzaal. Het PKCO bestaat uit: Stadstheater de Bond, Bibliotheek Oldenzaal, Stichting Oldenzaalse Musea, Kaliber Kunstenschool en de Cultuurmakelaar. Het doel van het PKCO is om als culturele instellingen meer samen te werken in diverse projecten voor verschillende doelgroepen. 
Dit jaar nemen zij gezamenlijk het initiatief om tijdens de Week van de Amateurkunst een (huiskamer)festival te organiseren. Talent mag gezien worden! Voor de praktische organisatie van dit festival is Daniëlla van der Stelt als projectleider aangesteld. Zij wordt hierbij ondersteund door Cultuurmakelaar Quinta Clason.

Aanmelden voor Talent in huis editie 2020 is niet meer mogelijk. Maar wil je volgend jaar wel graag meedoen als talent? Of wil je je jouw huiskamer beschikbaar stellen als podium? Twijfel dan niet en stuur een bericht naar info@talentinhuis-oldenzaal.nl en dan houden we je op de hoogte over de volgende editie. Bedankt voor je interesse en we hopen je natuurlijk te zien tijdens Talent op het terras op zondag 4 oktober 2020
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Daniella van der Stelt – info@talentinhuis-oldenzaal.nl

Talent in huis is een initiatief in het kader van de week van de amateurkunst
door Platform Kunst Cultuur Oldenzaal bestaande uit:

Talent in huis wordt mede mogelijk gemaakt door: