Huiskamerfestival van Oldenzaal

Schrijf je in en doe mee als huiskamer!

  

Stel jouw huiskamer open voor een act bij Talent in Huis!

Om een huiskamerfestival te organiseren hebben we natuurlijk huiskamers nodig!
Woon je in de binnenstad? Heb je altijd al aan het begin van de carrière van een artiest willen staan? Ben je benieuwd hoe jouw huiskamer eruit ziet als podium? Wil je (nieuwe) buurtgenoten ontmoeten of met bekenden en onbekenden samen van cultuur genieten?
Meld je aan als huiskamereigenaar en stel jouw huiskamer open voor een act bij Talent in Huis! Of je nou in een kasteel woont of dat je de beschikking hebt over een kleine bovenwoning, wij weten altijd wel een plekje te vinden om de artiest te laten stralen!

Aanmelden kan t/m 15 oktober. 

Wat wij van jou verwachten? ​

Tussen 12 en 17 uur treedt een talent 3x 0:30 min op in jouw huiskamer, het publiek wisselt steeds van locatie. Vol is natuurlijk vol, dat bepaal je zelf aan de deur. Er is altijd wel een ander optreden bij je in de buurt waar je publiek op kan wijzen als ze bij jou niet meer terecht kunnen.
Bij gastvrijheid hoort natuurlijk een hapje en drankje. Dit mag je zelf verzorgen, je kan op het inschrijfformulier hieronder aangeven of wij daar bij kunnen helpen.

Om ervoor te zorgen dat het juiste talent in de juiste huiskamer komt spelen vragen we je onderstaand formulier volledig in te vullen. Wij zullen dan de beste combinatie van huiskamer en talent proberen te maken!

Informatieavond

Op woensdagavond 16 oktober vind er een informatieavond plaats waar u van ons meer informatie ontvangt over de andere locaties, het blokkenschema, de artiesten enz.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Daniella van der Stelt
Projectleider Talent in Huis!

T. 0651075441
M. info@talentinhuis-oldenzaal.nl

Aanmeldformulier Huiskamer

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Daniella van der Stelt – info@talentinhuis-oldenzaal.nl